Naše prostočasne dejavnosti so zelo raznolike. Nekatere so bolj športno obarvane, druge ustvarjalne, tretje trenirajo veščine priprave hrane … Preverite, kaj radi počnejo fantje iz 5. skupine.

 V okviru interesne dejavnosti  Športno gibalne aktivnosti se z pogosto odpravimo v sosednjo vas Križevci in obiščemo park doživetij. Otroci skozi različne poligone krepijo svojo moč in vzdržljivost. Na ta način tudi aktivno preživljamo prosti čas in ga izkoristimo za gibanje v naravi.

Ena izmed dejavnosti, ki jo 5. skupina v prostem času rada počne, je obisk gibalnega parka EXPANO v Murski Soboti. Tam lahko na kar 35 različnih napravah urimo naše motorične spretnosti. Naši fantje se še posebej radi zabavajo na t.i. »pajčevini«. S pomočjo teh naprav ne samo, da razvijajo in ohranjajo svoje telesne zmogljivosti, pač pa tudi svojo koncentracijo, zbranost in motivacijo.

Vikendi preživeti v domu so kot nalašč za ustvarjanje in izražanje svojih idej, saj imamo na voljo več časa. Z otroki pridno okrašujemo vrata v našo skupino. Letos smo za božične praznike na malo drugačen način naredili voščilo, ki je krasilo naša vrata. Naredili smo tudi voščilnice, ki smo jih na novoletni zabavi podarili ostalim skupinam, učiteljem in vodstvu.

Fantje tudi zelo radi kuhajo in pečejo. Še rajši pa potem to pojemo 🙂

Ogled fotografij TUKAJ.

Dostopnost